Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a legkulturáltabb ELTE...

Melyik a legkulturáltabb ELTE kollégium?

Figyelt kérdés

BTK-s, ill. PPK-s hallgatók számára melyik kollégium lenne a legjobb választás? A tisztaság és a (viszonylag:)) kulturált légkör mellett az is szempont, hogy minél közelebb legyen a Múzeum körúthoz.

Kőrösy? Ajtósi Dürer? Esetleg a Kerekes?

Köszi előre is, ha valaki segít. :)

2018. júl. 16. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekel.
2018. júl. 16. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:

*Kőrösi, bocsánat :)

Esetleg a Nándorfejérvári Úti Kollégium?

2018. júl. 16. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Eötvös Collegium elég kulturált, csak oda nehéz bejutni. :)
2018. júl. 16. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Az Eötvös az szakkoli, nem sima kollégium, oda külön felvételi eljárás van, és sok egyéb kötelezettség. Én a Damjanich utcairól tudok írni. Kultúrált hely, a tisztaság csak tőletek függ. Lakóegységek vannak, ami szerintem tök jó, nem kell annyira osztozkodni, mint egy albérlet kb. Az egyedüli ami kevésbé jó, hogy pont emiatt nehéz ismerkedni ott.
2018. júl. 16. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

A Damjanich sajnos a BTK-s lehetőségek között nem szerepel. :(

2018. júl. 20. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik koliba jelentkezhetsz, a damiba is attól hogy BTK-s leszel :) Nem tudom hol van a BTK épülete, de lehet hisdzú lenne a bejutádi idő, azért nem ajánlják, de ha téged ez nem zavar semmi akadálya hogy jelentkezz.
2018. júl. 20. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!