Munkaügy által támogatott tanfolyam végzése esetén, jár valamilyen havi támogatás?
Figyelt kérdés
Jelenleg regisztrált álláskereső vagyok, és érdekelne pár tanfolyam, amit így ingyenesen el lehetne végezni. Hallottam valami olyasmit, hogy a tanfolyam ideje alatt adnak "fizetést" (bármi is a neve). Ez tényleg így van?2018. júl. 16. 20:23
1/3 anonim válasza:
Igen, így van!
De menj be személyesen és érdeklődj az adott tanfolyamról, meg a támogatás pontos összegéről!
Viszont arra készülj fel, hogy visszafizetési kötelezettséged is keletkezik a feltételek esetleges nem teljesítése, nem teljesülése esetén...!
2/3 anonim válasza:
Igen jár. Mikor én végeztem tanfolyamot netto 58 ezer járt havonta, de szerintem ez megyénként változó hogy mennyit adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!