Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvin a külföldi bizonyítvány...

Felvin a külföldi bizonyítványnál meg mindig azt írja h feldolgozás alatt, miért?

Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is azt írja.
2018. júl. 12. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
De amúgy külföldieknek 17.-ig van a határidő, ha valami gebasz van, még bőven van időnk.
2018. júl. 12. 11:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Ismerősöm Azr mondta h azt nem is fogjak,mert kell a töri zno ha pl mateked van
2018. júl. 12. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha feldolgozás alatt van, akkor fel fogják dolgozni azt amit 11.-ig feltöltöttél. Az ismerősöd rosszul tudja a dolgokat. Várj türelemmel.
2018. júl. 12. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:

"A határidőig benyújtott dokumentumok feldolgozása a határidőt követően is folyamatosan, a ponthatárok megállapítása előtti napokig történik, tehát azok státusza a folyamatoknak megfelelően fog majd változni. "

Nagy piros betűkkel íja, csak el kell olvasni...

2018. júl. 12. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért okoz ez ekkora meglepetést minden évben. 11. volt a határidő a dokumentumok benyújtására, nyilván ha valami 11-én éjfélkor tölt fel valamit, az nem lesz másnapra feldolgozott, csak mert letelt a határidő.
2018. júl. 12. 19:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Oda van írva h fel van dolgozva minden,nem látod?(utolsó válaszoló)
2018. júl. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!