Ki fog jövőhéten érettségizni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 07:29
1/10 anonim 

válasza:

én, szerdán
de erről inkább ne beszéljünk :D
2/10 A kérdező kommentje:
Én is :D De még nem tudni melyik napon 21-22-23... legalább el mondhatták volna, de nem... váratlan meglepetésnek szánják :D Hány tételetek van még, amit meg kell tanulnotok? Vagy már ismételtek?
2010. jún. 18. 07:36
3/10 anonim 

válasza:

Én ezen a héten hétfőn voltam. Szerdán pedig ki is kaptuk a bizonyítványt.
4/10 anonim 

válasza:

az még nekünk se dőlt el, hogy ki mikor fog, csak szerdától péntekig lesz
mi leszünk utoljára :S
inkább már lennék túl rajta
6/10 anonim 

válasza:

én már túl vagyok rajta és én lettem a legjobb angolból, infóból és matekból:D
7/10 A kérdező kommentje:
Én is szívesen túl lennék már rajta :D
2010. jún. 18. 10:23
8/10 anonim 

válasza:

Én kedden megyek és még 70tételem van... Mennyi az esély, h mindet tudni fogom? :S :D
9/10 A kérdező kommentje:
Ahh... :S Az úgy durva... de ne csüggedj el :) Pár osztálytársam ezen a héten kezdte el a 110 tételt :D Úgyhogy mindent bele ;)
2010. jún. 18. 19:03
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem már csak 1 hülye infó tételem van :( Már bezsongok a sok tanulni valótól. Nah ezt gyors megtanulom és megy is az ismétlés.
2010. jún. 18. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!