Hány pontod lesz meg a 480-ból? Hová jelentkeztél?
Figyelt kérdés
Nekem 411, anglisztika, SZTE :)2010. jún. 17. 17:43
1/16 anonim válasza:
nekem 300:S:(....asszem idén marad az OKJ:S:(
6/16 A kérdező kommentje:
442??? Úúúú... esélyem nincs. :(
2010. jún. 17. 18:31
7/16 anonim válasza:
Azért, mert egy ember írt, hogy 440 feletti pontja van, még simán van esélyed... Azt hiszed mindenki ilyen jól telljesített? Egyébként szinte csak azok szoktak írni, akiknek jól sikerült az érettségi. Hidd el, többen lesznek 400 pont alatt, mint fölött.
Szóval ne aggódj! Inkább nézd meg mennyi volt tavaly a ponthatár. Idén elképzelhető, hogy sok helyen csökkeni fog, mert nehezebbek voltak az érettségik.
8/16 anonim válasza:
Csak egy kérdésem lenne a kérdezőtől. Anglisztikával hol lehet elhelyezkedni, milyen jellegű munkát lehet végezni? Angoltanár?
9/16 A kérdező kommentje:
18:44 köszi! remélem igazad van, tavaly 349 volt a határ.
18:48 sokan a tanári MA-ban látják a lehetőséget, de lehet menni tolmács-fordító MA-ra is, csak RENGETEG az angol tolmács. Én a tanári MA-t szeretném megcsinálni majd, csak előbb vegyenek fel... :D
2010. jún. 17. 19:03
10/16 anonim válasza:
326 de-btk szoc. munka:S tavaly 333 volt, remélem 7 pontot esik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!