Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudok tanulni. Mit csináljak?

Nem tudok tanulni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen mostanában nem megy a tanulás. Elhatározom, hogy végre leülök, és megtanulok 1 csomó tételt, de mindig máson jár az agyam közben, néha azt veszem észre, hogy csak nézek magam elé, és teljesen más dolgokra gondolok. Már rengeteg értékes napot elpazaroltam emiatt, és nemhiszem, hogy kész leszek a felkészüléssel a szóbeliig.

Mit tudnék tenni, hogy menjen a tanulás?

19/f

2010. jún. 17. 17:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy tanfolyamra is kell járnom mindennap, és hogy még 60 tétel visszavan az 1 hét múlva kezdődő érettségiig. :S
2010. jún. 17. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van. 18/F
2010. jún. 17. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
velem is :/
2010. jún. 17. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:

hát akkor ne tanuljatok

én már úgyis megtapasztaltam, hogy nem a tudást osztályozzák, legalábbis nálunk

2010. jún. 17. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a munkával vagyok ugyanígy (fordítok)...
2010. jún. 17. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:

kérdeztesd ki vkivel, ha nem tudod akk lekever egyet xD vagy vmi hasonló

vagy legyen vmi motivációd pl amikor megtanultál egy tételt csak akkor mehetsz ki sétálni vagy akk ehetsz egy csokit stb. ( ez elég hülyén hangzik xD )

nah? :D

2010. jún. 17. 17:59
 7/7 anonim válasza:

keríts neki nagy feneket. Én mindig színes filcekkel emelem ki a fontosabb részeket és "megkomponálom" hogy mikor, mit tanulok. Felépítem azt a tételt mindig, amit tanulok. És baromi büszke vagyok közben (magamban) magamra:).

Hajrá!

2010. jún. 17. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!