Ez a furcsa szokásom módosíthat a szóbelim eredményein?
Figyelt kérdés
Amikor kihúzom a tételeket és leülök kidolgozni sosem kezdem el körmölni, mert akkor nem látnám át feleléskor. Helyette kulcsszavakat írok le, melyek megértéhez különböző jeleket ergo smileykat, nyilakat, töltelékszavakat használok. Így felelés közben általában nincs gond, ott normálisan össze tudom szedni gondolataimat a vázlatom alapján... Amikor beszedik a piszkozatot, elolvassák a tanárok az értékeléshez, vagy csak a szóbeli feleletet nézik?2010. jún. 17. 16:01
1/5 A kérdező kommentje:
mert én így szoktam meg, mindig firkálgatva tanulok.. Nem akarok változtatni a szokásaimon érettségi előtt pár nappal...
2010. jún. 17. 16:02
2/5 anonim 

válasza:

Senkit nem érdekel, hogy hogy csinálod. Úgy,ahogy neked jó. Arra amúgy sincs idő, hogy mindent lekörmölj. Én is csak kulcsszavakat írok.
3/5 anonim 

válasza:

Én is így csinálom. Egyetemen is, mindenki 2 oldalas szart írt amit aztán kb felolvasott én meg 10 szót vázlatpontokba szedve. Nem érdekli őket.
4/5 anonim 

válasza:

Szóbelin nem az érdekli a vizsgáztatót, hogy mit írtál le és hogyan, hanem hogy mit mondasz el, és elő tudod-e adni az anyagot. Hiszen ezért szóbeli. :)
Senki nem a lapod/piszkozatod alapján fog értékelni.
5/5 anonim 

válasza:

Kisebb gondjuk is nagyobb annál, mintsem, hogy a te jegyzeteidet nézegessék, azon vannak,hogy minél előbb hazamehessenek, nekünk az ofő már egy hónappal előtte panaszkodott, hogy este a csillagokat is látja majd az égen, mikor hazamegy.(Kit érdekel? Nehogy már belehaljon ebbe a pár napba, más is későn jár haza a munkából és nem sokan kapnak két hónap nyári szünetet.) Úgyhogy ne izgulj :) A jegyzetelés a diákok miatt van, hogy össze tudják szedni a gondolataikat, nekik segítenek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!