Kreditbeszámítás foszk után alapkézésre? Többi lent.
Az lenne a kérdésem, hogy Kereskedelem és Marketing FOSZK elvégzése után, Kereskedelem és Marketing alapszakra való jelentkezéskor, hogy működik a kreditbeszámítás?
Személyes tapasztalat érdekelne igazán, valamint elsősorban az Óbudai egyetem érdekelne, de mindent meghallgatok :)
Az érintett egyetemen érdeklődd meg, biztos van valamilyen információs központotok, hallgatói ügyfélszolgálat stb. Azért vannak, hogy ezeket koordinálják, itt gyakorin ahány féle suli, annyi féle verzió lesz, illetve nálunk sok esetben a következő évben, tanulva az előző évi hibákból, már más lesz a folyamat is.
Nálunk a BGE-n külön mintatanterv van erre a képzésre, amit beiratkozáskor kellett intézni.
De ha kérdésem volt, levelet írtam, hívtam a sulit vagy bementem személyesen megkérdezni, hogy pontos, naprakész információim legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!