Át lehet iratkozni másik középiskolába? (sűrgős lenne. ) (a többit lent)
Figyelt kérdés
Egy nagy problémám van.
Most megyek majd 9.-be. És ahová felvettek középiskolába oda nem szeretnék járni, mert valószínűleg elfogunk költözni egy másik városba pár éven belül.És ezért át szeretnék iratkozni egy békéscsabai iskolába. De ahová most felvettek középiskolába ott még nem volt beiratkozás és meg lehetne e oldani,hogy felvegyenek a békécscsabai iskolába? kérlek válszoljatok. Sűrgős lenne.
a válaszokat előre is köszönöm.
2010. jún. 17. 15:35
2/2 anonim válasza:
Persze! Inkább a nyáron intézkedjetek, mint amikor a tanév elkezdődik. Én is csak az iskola elkezdése után 2 héttel kapcsoltam, hogy nem lesz ott jó Nekem, bár a Te eseted más. Úgy hogy, vegyétek fel a kapcsolatot a választott iskolával, és mindent el fognak mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!