Gólyatáborról vélemények?
Szia!
Szerintem teljesen egyetemfüggő a dolog, nálunk mindig nagyon szeretik a gólyák, azok is akik kifejezetten előítéletesen jöttek le.
Mi is csoportokra osztva szervezzük meg a tábort, az összeállításnál figyelünk a szakokra és a fiú/lány arányra. Az ivás egyik feladatban sem szerepel kötelező elemként, mindenki maga dönti el mennyit szeretne fogyasztani, egyébként akadálypálya, ügyességi feladatok vannak, esténként pedig buli.
Én is ugyanígy voltam ezzel, nehezen szántam rá magam, hogy elmenjek, mert szintén elég zárkózott vagyok. Viszont végül elmentem és életem egyik legjobb élménye volt. Idén másodszorra megyek vissza főszervezőként. :)
Én azt mondanám, hogy menj mindenképpen, de hangsúlyozom, hogy ez abszolút egyetemfüggő, az előző válaszolókat is meg tudom érteni. Sok helyen vannak manapság is alpári játékok, de a pár évvel ezelőtti botrányok miatt legalább ugyanennyi helyen szigorítottak is a szervezésen.
Tehát szerintem menj mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!