Szerintetek (főleg tapasztalatokat várok) van esélyem ösztöndíjra? (SZTE-programozó informatikus jelentkezés)
Az a helyzet hogy már általánosban sem voltam sosem kitűnő(mondjuk ott tényleg semmit nem tanultam szorgalomból) mindig megvolt az a pár tantárgy amit utáltam és nem voltam hajlandó tanulni csak egy-egy dogára h ne bukjak.(ez úgy nézett ki hogy pl 1,1,1,5,1,5,mert a képességeim megvannak)(pl:biosz,kémia, német)
De ami érdekel vagy szükséges abból így gimiben már törekedtem ha nem is hétről hétre tanulni de dogák előtt átolvasni párszor az anyagot.
Így most így álltam év végén:
Irodalom:5
Nyelvtan:5
Angol:5
Német:4 (ez az új tanár érdeme sokkal jobb mint a régi)
Matek:5 (emelt)
Töri:4
Biosz:3
Vizuális kultúra:4
Társastánc:5
Informatika:5
Életvitel és gyakorlat:5
Tesi:5
(Magatartás:változó(9 igazolatlan)
Szorgalom:példás)
Az érettségijeim pedig így sikerültek:
Magyar:84
Matek:80(emelt ezt poénból tettem nincs rá szükségem csak bizonyítani akartam magamnak)
Töri:76
Angol:96
Infó:88
Ezen kívül pedig van egy középfokú nyelvvizsgám és imádok sportolni.
Előre is köszi a válaszokat és bocsi, hogy ilyen irtó hosszúra sikeredett és sok random hülyeséget tartalmaz :D
Elég könnyű ösztöndíjat kapni.
Nem nagy dolog, szóval nem kell rajta parázni.
Első,tanulmányi ösztöndíjat mikortól és hányas átlagtol lehet kapni?
Illetve ha már kapni fogok szociális ösztöndíjat akkor kaphatok tanulmanyit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!