Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolás gólyatábori...

Középiskolás gólyatábori élmények? , ,

Figyelt kérdés
Nálunk állítólag olíyan is lesz hogy eldugnak valami tolltartot és osztalyonként meg kell keresni és egy éjszakát ott alszunk az iskolába és ez mind ott lesz.. ez szerintetek jó lesz? vagy nektek jo voltt?,

2018. jún. 28. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk nem is volt, csak valami egynapos gólyaszívatás, de az is kb. már ilyen októberben. Hát elég érdekes volt, sok tanár botrányosnak gondolta azokat, amiket csináltattak velünk.

Biztos jó lesz amúgy. :)

2018. jún. 29. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kiközösítettek, jó program, nem?
2018. jún. 29. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy két éjszakás ottalvós kirándulás volt, nagyon jó élmény! Nem a szivatásról szólt, csak mi voltunk, az ofő és egy kísérő tanár. Kirándultunk, főztünk, ismerkedős játékok voltak és sokat beszélgettünk.

Nagyon hasznos, mert így már nem 30 ismeretlen közé ültem be szeptemberben egy teljesen idegen környezetben. Plusz vannak olyan gólyatáboros poénok, történetek, amik még a banketten is előkerültek :D

2018. jún. 29. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! En baromira izgultam a golyatabor miatt tavaly, de igy utolag rajottem, hogy teljesen felesleges volt. :)Nekem szuper elmenykent maradt meg, sok osztalytarssal osszebaratkoztam (fiuval/lannyal egyarant) es a programok is jok voltak. En sokat gondolkoztam rajta, hogy egyatalan el menjek-e, de megeri nagyon. 15/L
2018. júl. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!