Szeretnék felsőfoku végzettséget szerezni van esélyem?
11-12 évfolyamban jo eredményeim lettek.
Azonban idén érettségiztem és a következők lettek:
Irodalom 3
Info 3(megkaptam volna a négyest csak egyet gondoltak és infobol megváltoztatták a ponthatárokat).
Töri meg az angol sajnos csak 2.
Matek az meg nem ment októberbe javitok.
Jövőre tervezném a felsőoktatást mert infobol befejezném a +1 év képzést.
Szerintetek lenne esélyem bekerülni főiskolára vagy egyetemre?
Mert ugytudom hogy felsőoktatásnál a 11-12 es évfolyam eredményeit is megnézik nem csam az érettségit.
11 és 12 es osztályaimnál pedig jo eredményeim vannak.
Szerintem nagyon gyengék az eredményeid és ez alapján kétséges, hogy van-e helyed a felsőoktatásban. Te sem lennél ott boldog, ugyanígy bukdácsolnál. Miért nem tanulsz valami normális (OKJ-s) szakmát? Megbecsült szakember lehetnél, és jól kereshetnél plusz még élveznéd is, ami végül is a munkahelyen szerintem fő szempont legalábbis nálam.
Ha mégis szeretnél egyetemre menni, akkor ismételd meg az érettségit.
Nem írtál százalékokat, és az évvégi jegyeidet sem árultad el (relatív, hogy kinek mi a jó), így nem tudjuk megmondani, de ennyi alapján nekem gyanús, hogy meglenne a minimum 280 pont, ami ráadásul annyira nem is sok szakra elég.
Ha válaszolnál bővebben, és elárulnád, milyen szakot néztél ki magadnak, akkor könnyebben tudnánk segíteni. De felvin is van pontkalkulátor, és azt is megtalálhatod, hogy hova mennyi pont kellett az elmúlt években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!