Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi bizonyítványosztásra...

Érettségi bizonyítványosztásra ki kell öltözni?

Figyelt kérdés
Előrehozott érettségit tettem, nem tudom mi a szokás ilyenkor, hogy ki kell öltözni, vagy sem.

2018. jún. 27. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ki kell, legalabbis nalunk elvarjak.
2018. jún. 27. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Ki kell öltözni de ha nem akarsz akkor 1 nappal később be mész és átveszed.
2018. jún. 27. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Ünneplőbe
2018. jún. 27. 12:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
2018. jún. 27. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Úgy illik. Nálunk egyenként szólítottak, megdicsértek, ha kiemelkedtél vmiből, aztán pezsgő, koccintás tanárokkal, és húztam haza.
2018. jún. 27. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
A felső mindenképp ünneplő legyen
2018. jún. 27. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt, hogy a fiúk a szalagavatós ruhájukba, a lányok ünneplőbe öltöztek.

Más osztályokban a lányok is a szalagavatós ruhát vették fel, csak a mi szalagavatós ruhánk nem illett érettségire.

Én pl érettségikor kaptam egy kosztümfelsőt és anyám vettegy másikat - ezeket felváltva hordtam, alá pedig egyik nap bídert és fekete ünneplőgatyát, másik nap egy egybe fekete ruhát (szoknyát).

Hacsak nincs kőtelező egyenruha, mert akkor azt kell felvenni.

Akárki olvassa;

Ha férfi vagy, érdemes lenne venned öltönyt, ha nő, akkor kosztümöt - egyrészt érettségi - nyelvvizsga- hasonlóknál tök jó. Illetve állásinterjúknál is nagy hasznát veszi az ember.

Én 24 évesen majd 26 évesen abba mentem állásinterjúzni, amiben érettségiztem. :) Azért annyi idősen kissé ciki lett volna, ha iskolai ünneplőruhában elmegyek rá. :D

2019. jún. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!