Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vajon tudni fogom jövöhétig?

Vajon tudni fogom jövöhétig?

Figyelt kérdés

Jövőhéten 21-22-23-án lesz a szóbeli érettségim..

Már elég régóta tanulok, úgy kb. május 18. óta ...Sokmindent tanultam, főleg magyart és törit. nekem ez a 2 a legfontosabb ..mert angolbol ugysem tudok javitani a jegyemen meg abbol elmakogok pár mondatot.. infot majd elolvasom de még rá se néztem..

Viszont egy csomo mindent tudok magyarból meg töriből de már úgy érzem hogy túúúl sok :D ezt nem úgy értem, hogy megárt , hanem már össze vissza keverem meg nem emlékszem szerintem..

Szerintetek az adott pillanatban amikor irnom és mondanom kell róla dolgokat akkor menni fog?? A stressz kiváltja vagy valami hasonlo nem?:D

És. másik kérdés. hogy magyarból nehéz 50 pontból 30at összeszedni?

Hogy tanuljak a következö 3 napban? Mert még van 1 pár amit át sem néztem.. :(

Köszönöm.

2010. jún. 17. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Hehe...az ember ilyenkor mindig úgy érzi. Gondolj bele, mikor az egyetemen néhány nap alatt készülsz fel többezer oldalból vizsgákra, ott aztán tényleg azt érzi az ember, hogy semmit nem tud, mégis megcsinálja valahogy :)
2010. jún. 17. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:

bíztató bíztató...köszönöm.:)

Remélem megfogom tudni az ezeroldalas érzést is :) :)

ergo remélem felvesznek. :(

2010. jún. 17. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebben a korban még én is reméltem... :D

Amúgy nem kell izgulni, ahogy látom elég lazán veszed a dolgot, de nem lesz@rósan, szóval biztos menni fog :)

2010. jún. 17. 11:37
 4/4 A kérdező kommentje:
jaja :D amikor megmár ott vagyok az ezer oldalak közepén akkor meg ezt sírom vissza.. bár most még egyáltalán nem gondolom így :D :D
2010. jún. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!