Nappali tagozatos egyetemi jogviszony mellett lehet teljes munkaidős munkát vállalni?
Jelenleg tervezem ott hagyni az egyetemet, még nincs megszüntetve a jogviszony az egyetemmel. Emellett vállalhatok bármely cégnél (vagy akárhol igazából) teljes munkaidőben munkát?
Felmerülő kérdés esetén válaszolok.
Ott fogom hagyni. Viszont ezt a jogviszony megszüntetést nem tudom hogy működik, utánna kéne járjak. Azt se tudom mennyi ideig tarthat.
A másik az, hogy milyen opciók vannak tandíj visszafizetésre, államin voltam / vagyok ha úgy vesszük. (Egybe azért elég durva lenne).
2 felevet töltöttem el egyetemen, elvileg 1 félévet kell visszafizetni, de ezt se tudom biztosra :s
Kérvényt kell beadni a TO-n, hogy megszüntessék a jogviszonyod. Ha az egyetem honlapján van ilyen formanyomtatvány, akkor azt, ha nincs, akkor menj be a TO-ra.
Igen, ha 2 félévet használtál, akkor 1 félévet vissza kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!