Nagy élmény a diplomaosztó?
Ha rágondolok, úgy érzem, semmi kedvem hozzá. Nem tudom, érdemes-e egyáltalán megvennem a jegyeket, a családomat sem szívesen hívnám meg rá (pedig ők alapnak veszik, hogy lesz és jönnek). Azok, akikkel a szakon igazán jóban vagyok, mind csúsznak, szóval a nagy közös fotózkodások is elmaradnának az esetemben.
Érdemes így erőltetni, ha ennyire nincs hozzá kedvem? Vagy később bánni fogom, ha kihagyom? Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Igen, érdemes elmenni. Ha kihagyod, és 5 év múlva megbánod, nem tehetsz semmit. Magad miatt menj el, ne a haverok miatt.
Maximum unalmasnak találod, és leírod. De nem lesz esélyed bepótolni.
Rajtad múlik.
Nekünk azért volt jó, mert a tanszékek, ahol a diplomáinkat írtuk, minden szakiránynak rendeztek a diplomaosztó után egy szűkebb körű búcsúztatót.
A második diplomám diplomaosztójához viszont már nem volt kedvem, elmentem ugyan, de a családomat megkértem, ne jöjjenek, otthon ünnepeljünk - én is elhúztam, amilyen hamar lehetett - szóval nem biztos, hogy megbánnád, neked kell tudnod.
Családi körben azért mindenképp ünnepeljétek meg, mégiscsak az életed egy szakaszának lezárása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!