A PTE-MK grafikusművész szakjára szeretnék jelentkezni. Hogyan zajlik ott a felvételi?
azt írom le, ahogyan most történt. :D
az első fordulóban el kellett vinni a munkákat, még aznap megnézegették, kb. egy hét múlva értesítettek.
a második fordulóban az első nap portrérajzolás és kreatív feladat (betűrajzolós téma) volt. a másodikon írásbeli teszt (pár nagyon alap művtöri, kortársak felsorolása, plakátok és logók értékelése saját vélemény szerint), aktrajzolás és kreatív feladat (logótervezés). a harmadikon kreatív feladat (illusztráció készítése megadott szavakhoz) és elbeszélgetés (az otthonról hozott munkák bemutatása és pár egyéb kérdés).
Köszönöm szépen. Nagyon sokat segítettél.
Még annyira vagyok kíváncsi, hogy azok, akik nem pécsiek, azoknak az egyetem tud szállást biztosítani vagy valami? Vagy ezt így külön kell mindenkinek megoldania?
Értem. Nagyon szépen köszönöm.
Nem is tudod milyen sokat segítettél. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!