Mikor fogok sorra kerülni, ha egy tárgyból érettségizem és a 3. csoportba vagyok beosztva?
Figyelt kérdés
Tudom délután valamikor, csak azt nem, hogy mikor végez a 2.csoport2018. jún. 19. 16:54
1/3 anonim válasza:
Nekünk ez rajta volt a beosztási lapon, hogy ki mikor fog nagyjából. Én az utolsó előtti voltam és fél4 után mentem be.
2/3 anonim válasza:
Nincsen konkrét időpont megadva? Nekünk mindenkinek a neve mellé le volt írva, hogy kb. mikor kerül sorra. Mondjuk szokott lenni csúszás is, én idén egy tárgyból érettségiztem és délre voltam beírva, végül pedig kettő körül hívtak be.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem mondtak semmi konkrétumot, annyit, hogy a 2.csoport után hívnak be. De én tavy délelőtt érettségiztem, így nem vágom az időpontokat.
2018. jún. 20. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!