Mrgrey kérdése:
Lesz elég időm? Nyari gyakorlat
Figyelt kérdés
A főnök 2 hétre elutazott és csak utána tudom intezni vele a papirokat ami kell a gyakorlathoz. Hogy mint van ez? A befogado nyilatkozatot rá ér vinni az iskolanak? Rá ér 2 hét múlva intezni a papirokat? 1 hónapos a gyakorlatom.2018. jún. 18. 11:53
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán milyen szintű képzésről van szó?
A tanulmányi osztályon kellene érdeklődj. Na meg amikor kihirdették, megkaptad te is a szabályokat, feltételeket, határidőket stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Szakgimnázum! 2018.06.14. bontottam fel a szerződést az előző cégnél! Már év elején le kellet adnunk a céghez a szerződést csak én év végén össze vesztem a főnökkel és fel kellet bontanom!
2018. jún. 18. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!