Szóbeli érettségitől való félelem?
Nyugi! Minden vizsga előtt én is ezt érzem. Mintha hirtelen minden kiszállna az ember fejéből. Persze ez nincs így! :) Nincs okod félni, ha készültél, elő fognak jönni az emlékek. Az első sokk majd úgyis az lesz, hogy kihúzod a tételt. Akkor jön a "Jézusom, ezt a tételt nem tudom. Egy mondatot se tudnék hozzáfűzni. Én megbukok."-érzés. Aztán leülsz. Lehiggadsz és szépen jönnek el az okos gondolatok.
Az írásbeli eredménye számít a szóbelinél. Javítani és rontani is lehet.
A lényeget leírták előttem, én csak azt tudom tanácsolni, hogy nekem a pihenés segített, kialvatlanul nem érdemes vizsgázni.
Sok szerencsét! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ejha utolsó válaszoló te aztán bátor vagy ha nem olvastad át :D Bár gondolom az alap műveltség megvan figyeltél órákon stb :) Én viszont ilyen téren elrontottam, nem találtam izgalmasnak az órákat és inkább psp-ztem vagy bármi mást csináltam csak ne keljen hallgatnom azt a sok Számomra unalmas baromságot. Év végén épp hogy átmentem , tehát az én helyzetem nehezebb :D Míg én halálra tanulom magam addig ismerőseim semmit nem készülnek röhögve szerzik meg majd a 4-es 5-öst:P Én még a 10százalékomnak is örülnék :d tudtommal annyi kell hogy átengedjenek:). Köszi <3 neked is sok sikert ^^ Ui: cask törihez jár forrás? többi tantárgyhoz semmi segédlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!