Szakdolgozattal kapcsolatos kritikákra milyen frappáns válaszok léteznek?
Tisztelt Bizottság!
Valóban csak a cím egy része kapcsolódik dolgozatomhoz, azonban mivel a dolgozatom címe egy konkrét témakörre utal, így a kifejtéskor úgy gondoltam, hogy a könnyebb megértés érdekében szükséges a kitekintés, a kutatott terület elmélyítése, így a dolgozatomban ezért találhatók a címhez nem szorosan kapcsolódó, azonban azt alátámasztó, magyarázó részek is.
Tisztelt Bizottság!
A dolgozatom szekunder kutatását valóban magyar- és angol nyelvű szakirodalommal kívántam alátámasztani, ennek elsődleges oka a felsőfokú angol nyelvismeretem. Mivel az angol szakirodalom teljesen körbejárja a kutatott témát, így úgy gondoltam, hogy korrekt és valós képet tudok biztosítani ezáltal a témakifejtésnél. Természetesen a témám tovább kutatható, mint ahogy majd a mesterképzésen (ha mesterképzésen vagy, akkor pl. posztgrad vagy doktori képzésen) ez meg is szeretném valósítani, ahol már a kultúrához köthető nyelvű irodalmat is fogok kutatni.
Egyáltalán nem akarok mentegetőzni, teljesen jogos a kritika, ez lehet nem jött le a kérdésből.
Utolsó nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!