Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kémián hogyan pontoznak...

Kémián hogyan pontoznak emelten? Erre mennyi pontot adhatnak?

Figyelt kérdés

A C részére először rosszat mondtam, de kérdésekkel rávezettek és úgy tudtam.

A kísérlet hibátlan volt.

Az A résznél kihagytam dolgokat, de megkérdezték és utána azokra tudtam válaszolni. Egy kérdés volt, amire nem tudtam a választ.

2018. jún. 15. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem max pár pontot vonnak le
2018. jún. 15. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hibátlan kísérlet 10 pont,C rész 10 pont,szerintem abból neked kb. 7-at adnak meg a rávezetés miatt.

A tétel 25 pont,szerintem kb. 5 pontot vonnak le a kihagyásért,és azért,mert egy kérdésre nem tudtad a választ.

Maradt 5 pont függvénytáblázat,mértékegység helyes használat stb.,szerintem azt megkapod.

Ezek alapján én 40 +- néhány pontra mondanálak.

2018. jún. 15. 13:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy optimisták vagytok. :) Jól jönnének a pontok.

Az miatt rossz a kedvem, hogy a C részét jól gondoltam, a kidolgozó lapra leírtam a helyes megoldást, de nem mertem azt mondani, mert féltem, hogy baromság. Emiatt mondtam helyette egy igazi baromságot. Mérges vagyok magamra.

2018. jún. 15. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Mennyi lett végül? :)
2018. jún. 16. 08:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Na látod,ez az amit soha nem szabad csinálnod. :) Én sem tudtam a C részt,kinéztem hozzá két adatot a függvénytáblázatból,és akkor ott jön a legtöbb pontot érő része: magyarázzam meg!

Fogalmam sem volt,hogy mit magyarázok,valami logikus dolgot próbáltam összerakni. Előadtam szépen a kis levezetésemet,közben figyeltem a tanárok arcát. Senki nem szólt egy szót sem,a végén egy kicsit furcsán néztek,de azt mondták,hogy rendben van,mehetünk tovább.

Ha nem lett volna jó a megoldásom?? Leállítanak,és azt mondják,hogy gondoljam újra. / Amúgy B verziónak összeszerencsétlenkedtem egy másik,az előzővel ellentétes levezetést is,hátha majd az fog bejönni :D :D /

2018. jún. 16. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 45+ adnék. :)

Bár nagyon bizottság függő, én egy elég flegma bácsikát fogtam ki, volt hogy olyat is megkérdezett a C részben, amit előtte mondtam el 2 perccel, hát én elismételtem megint.. Hiába ment jól a kísérletem és a C rész, az A részben két dolgot kérdeztek, mindkettőt tudtam, többet nem is kérdeztek, nekem meg csak a szóbeli után jutott eszembe, hogy szerintem egy elég fontos dolog kimaradt (az észterek forráspont és olvadáspontjának összehasonlítása pl. az alkoholokkal, de ha rákérdeznek biztos eltrillázom ezt is), nem hiszem, hogy megkapom a max. pontot, bár majd kiderül.

2018. jún. 16. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

Egyetértek az előttem levő kommenttel. Átgondolva a dolgokat,inkább 45 +- néhány pont :)

2018. jún. 16. 15:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Még az eredményt ugye én nem tudom, csak 29.-én.
2018. jún. 16. 23:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Megkaptam a 45 pontot. Köszönöm a válaszokat mindenkinek. :)
2018. jún. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!