Hány százalékot kell elérni a szóbelin, hogy ne bukjak meg?
Szerintem az értelmi képességeimre ebből a mondatrészemből "viszont az elméletet nem nagyon tudom megjegyezni" következtethettél. 100 körül van a megtanulandó oldalak száma, amit jövő hét elejére tudnom kellene, de mivel idő szűkében vagyok, és nincs olyan tökéletes memóriám, hogy visszamondjak 100 körüli oldalt első olvasatra, ezért jó nekem a négyes is belőle, és majd másból, amiben jobb vagyok, abból ötösre lefelelek.
A kérdésem szerintem könnyen értelmezhető volt, nem volt benne semmi csavar vagy furfangosság, ami arra utalt volna, hogy próbáld megállapítani az értelmi szintemet. Egy egyszerű százalékra vagyok csak kíváncsi, amiből tudok kalkulálni.
Remélem mostmár érthető volt számodra, hogy mire kell választ adni. Ha van valami kérdésed a kérdésemmel kapcsolatban, akkor örömmel válaszolok.
Köszönöm!
Tizenkét százalékot kell elérned hozzá.
Jelen esetedben 3,6 pontot tehát négyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!