Mit szólnál ha érettségi előtt egy nappal tudnád meg, hogy más tanár fog szóbeliztetni?
Én jó előre tudtam, hogy az lesz, aki még elsőben megígérte: ha képes leszek eljutni az érettségiig, ott úgyis megbuktat. Az írásbelimet úgy lehúzta, hogy a szóbelin az elnök átírta 2-ről 4-re, mert szerinte jobb volt. A szóbelin is kötözködött, de ott is rászóltak, hogy ne olyan részletesen kérdezzen, mintha az egyetemen ülnnk. Szóval mázlim volt, de ehhez kőkeményen meg kellett tanulnom minden tételt.
Igaz 13 éve volt, most nem tudom, hogy megy ez.
Azért vannak többen érettségiztetők, meg az elnök, hogy iylesmi ne fordulhasson elő :)
Hajrá! Ha jól vettem ki a szavaidból Te is holnap érettségizel..
Óh, nálunk volt olyan az egyetemen, hogy más vizsgáztatott, mint aki ki volt írva. Volt, hogy ahhoz tanárhoz kerültünk, aki szeret legendásan szívózni. Kitartás! Magabiztosnak és szerénynek is kell lenned egyszerre. Úgy kell odaállnod a tanár elé, hogy tudod az anyagot, de természetesen nem jobban, mint ő. Ha így egyszerre tudsz alázatos lenni, de a tudásodat illetően határozott, akkor nem lesz baj. Fő a kiállás!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!