Ha kirúgnak az egyetemről de be szeretném utána fejezni mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A szituáció az az hogy 4 tárgyam van hátra, de az egyikből a következő vizsgám lesz a 6.(elméletileg, mivel amúgy ez lesz a harmadik amire bemegyek) és ha nem sikerül akkor 6 elégtelen után kirúgnak. Mit tehetek ezek után?2018. jún. 14. 10:04
1/15 anonim válasza:
Felvételizel újra és az eddigi krediteket elfogadtatod.
2/15 A kérdező kommentje:
Ez még most is járható út? Mert hallottam ilyenről régebben. Köszi
2018. jún. 14. 10:10
3/15 anonim válasza:
Én tanulnék az ominózus vizsgára ezerrel, hátha sikerül összekaparnom egy kettest, aztán akkor nem kell filózni a kérdésen.
4/15 A kérdező kommentje:
Azt teszem
2018. jún. 14. 10:20
5/15 anonim válasza:
Nem írtad melyik egyetem, de például a BMEn a "Nem jelent meg" nem számit elégtelen vizsgajegynek, vagyis nem fognak azért elbocsájtani, mert háromszor elégtelent kapsz, háromszor meg nem mész el.
6/15 anonim válasza:
Ha kirúgnak akkor ugyanarra a szakra nem jelentkezhetsz. Tehát sehogy.
7/15 anonim válasza:
Dehogynem jelentkezhet.
Nem ritka, hogy valaki így jár 13-14 évig is uganarra a szakra:D - bár hogy mi értelme van, arról fogalmam sincs.
Jó lett volna előre gondolkozni, és már februárban beadni a jelentkezésed.
Most
- tanulsz
- könyörögsz (utánajársz, van-e valami kérelem, amit még beadhatnál (bár erre nem szokott lenni)
- jövőre újra jelentkezel
elismerteted a tárgyaid stb.
8/15 anonim válasza:
Őt nem rúgták ki hanem újra jelenetezett. Nézd meg az Nftv t benne van. Ha kicsapnak ugyanarra a képzésre nem jelentkezhetsz.
9/15 anonim válasza:
Ez nem igaz.
Vicces amúgy, hogy tőled még soha nem olvastam hasznos választ. :D
10/15 A kérdező kommentje:
Beleszámít hogy nem jelentem meg sajnos.
2018. jún. 14. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!