1 hete tanulom az első világháborút, de képtelen vagyok megtanulni. Holnap viszont érettségizek. Mit csináljak?
Maxra hajtok,de ha ezt húzom csak a 10%-ra lesz elég.
megőrülök,és ma még átkellene néznem alaposabban 10 másik tételt töriből.
Menni fog ne félj, mert sok a segítség mellé hidd el, rengeteg a forrás:)
Mit nem tudsz belőle?Melyiket nehéz megjegyezni?Évszám?Vagy az események sorrendje?
Őszinte leszek,én ezt már meg sem tanultam, utáltam az egész 20. századot, úgyhogy kihagytam, mégis 5ös lett:D
Hát e elég furi, nemtudom hogy tanulsz de ha egy hét alatt nemtudod megtanuln akkor szerintem nem vagy elég hatékony. Bár ez azért függ a szinttől és attól hogy milyen mélységben kell megtanulnod. Én most érettségiztem közepen 20 tétellel. Én kidolgoztam minden tételt úgy 3 oldalon, ami csak a tétel kért mást nem. Utána mindegyikből csináltam egy kulcsvázlatot amiben fontosabb pontok vanna. Itt a kirobbanás időpontja, okai, háborúba lépő felek... stb, (egy oldalon vagy egy felen csak szavak, ha lehet ne hosszú mondatok). És ha mindkettőt eleget tanulod akkor nincs baj. Az érettségink a vázlatod leírod, és a nagyobb szövegbeli infókkal ha eszedbejut valami kitöltöd.
Csak az időhiány elég gázos. Mindenesetre sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!