Szóbelin nagyon lelehet rontani a jegyemet?
Én ma ismétlem át a harminc témakört, amit elvileg az elmúlt egy hónapban megtanultam. Most meg olyan, mintha teljesen új anyagot olvasnék: "Jéé, ilyen is volt ebben?"
Minél jobb eredményt értél el írásbelin annál jobban tudsz rontani szóbelin. De ezt tudnod kéne, ha most érettségizel, matekon nehéz lett volna százalékszámítás nélkül átmenni.
De bunkók mostanság itt az emberek.:D
Igen, nyilván. Nem volt jó ötlet ezt főkérdésnek kiírni.
Igazából az érdekelne, hogy mennyire lehetetlen 10 nap alatt 80 tétel?
Lel, pedig ezt nem szántam bunkóságnak.
Milyen hosszú egy tételed?
Nem mondanám, hogy lehetetlen, bár napi nyolcat azért igencsak húzos megenni, úgy, hogy mindegyiket ötösre tudd. Főleg ha hamar fáradsz. Én 20 perces alvásokat tartok 3-4 óránként, mert piszkosul lebutulok.
Ha vannak olyan tételeid amik néhány ponton kapcsolódnak akkor csak az egyiket tanulnám meg részletesen.
Napi nyolc az kényelmes tempó.
Nem tudom, mennyit hagytál az ismétlésre, de ha nem, vagy keveset, inkább csinálj napi min. 10-et és ISMÉTELJ!
Na, remek 10 napnak nézek elébe.:D
Köszi a válaszokat.
Elnézést, azt hittem annak szántad.
Kb. egy tétel olyan 2-3 oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!