Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljam a földrajz...

Hogyan tanuljam a földrajz tételeket?

Figyelt kérdés

Jövőhéten szóbeli, 40 tétel van(A,B) 5ig jutottam el eddig kb, de az a baj h nagyon nem érdekelnek a témák és alig ad pontot( 6sorra ad 1 pontot)

pl a vulkánosság meg óceáni hátságok stb nincs is benne az atlaszomba,csak egy kis kép amiről semmit sem lehet leolvasni, de azt hiszem h másmilyen térképet kapunk, csak a tanár megvetette ezt velünk:S(több helyen is hibás amúgy) és ott azt sem tudom h mi hol lesz :(

2010. jún. 16. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:

biztos rá tudsz neten keresni arra az anyagrészre, ami hiányos neked!

tanulni senki se szeret, főleg ilyen stresszhelyzetben, mint amilyen a szóbeli előtti hét, de muszáj. nekem az segített, ha hangosan olvastam, nem magamban, és ha valakinek elmagyarázhattam, amit éppen tanulok, szóval jó, ha nem szó szerint tanulsz, hanem érted is a lényeget, mert akkor könnyebben jegyzed meg!

2010. jún. 16. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:

mi az hogy 6 sorra ad 1 pontot? ne idegesits...

tok roviden kell elmondani a focit es a tarsadalomismeretet is, ugy tudom a kettore osszesen van 10 perc, es lesz mindegyiknel egy konkret feladat a tetelen belul.

2010. jún. 16. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Már pedig úgy van, van olyan rész benne h 6 sorra ad 1 pontot, az a tétel rövidnek mondható.de van olyan is, ahol 1 pontot ad több mondatra, mondjuk 2 és így nagyon nehéz h mindent el tudjak mondani, főelg h olyan szavak vannak benne, meg nem is érdekel a természetföci :S tehát így jön össze a 20 pont 5 meg többől.

Szal ne mondd hne idegsítselek:) ezt mindig az adott tanár állítja össze, szal nem hazudok

2010. jún. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!