Mennyire nehéz emelt kémián kb.40 pontot összehozni?
Figyelt kérdés
A kémia írásbelim borzalmas lett, az összes számolást elrontottam így lett 45%, és nagyon félek a szóbelitől. Igyekszek mindent tanulni, de pl. az izoméria még most se megy, a kád és székizomériáig értem, utána az enantiomereknél teljes sötétség.. Hát ha ilyet húzok nekem annyi. Remélem sikerül a bikémet bevonzani, vagy valami szervetlen témát. Gondoltam rá hogy el se megyek, mert még kiugrom az ablakon, ha annyira szarul sikerül ez is.. De a bioszom meg jól sikerült, a szóbelit szerintem kimaxoltam mert csak egyszer kérdeztek, de arra is tudtam a választ, így ez 90% lesz.2018. jún. 8. 20:09
1/2 anonim válasza:
Nekem könnyű volt, a fő kérdés a IIA főcsoport jellemzése:)
95% lett:)
Ne parázz!
2/2 anonim válasza:
A tételek nagy része szervetlen kémia meg biokémia. Kicsi az esélye, hogy pont az izomériásat húzod, de azért tanuld meg.
Ha az összes számolást elrontva is 45% lett, az azt jelenti, hogy az elméletet tudod.
Én sem akartam elmenni, de nagyon kedvesek voltak és jó tételt is húztam. Ha nem mész el, meg sem adod magadnak az esélyt, hogy felvegyenek.
Sok szerencsét!☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!