5 nap elég szerintetek erre?
40 oldal
40/(5*3,5)
azaz óránként 2,28 oldal ha nem tömény elméleti fizika valószínüleg sikerülni-e kéne.
40 oldal az nem sok, de én ma belehúznék, hogy biztos legyek, és a napi pihenésre/alvásra szánj időt.
Nyammogi! nem attól függ. Ismered a viccet? Megkérdeztek embereket, mennyi idő alatt tudnának megtanulni japánul. A válaszokból mazsolázva:
Nyelvészprofesszor: hát keleti nyelv, nehéz, a szemlélete is más, úgy körülbelül, hogy magas szintre eljussak, 10 év kellene..
Tanársegéd: nagyon érdekel, mindig is szerettem volna megtanulni japánul, sok energiát tudnék belefektetni - 3 év
Diák: jegyzet van? három nap.
Ne viccelj már, ennek a 2-2,5-szeresére is elég! Naponta 10 oldal, az semmi, és még ismételni is lesz egy napod!
Szinte már túl tökéletes:)
Nekem 5 laza nap volt (kb napi 5 óra tanulással) 140 oldal úgy hogy a 0-ról indultam kb az adott témában, és mellé készítettem jegyzetet is és sikerült a vizsga.
Persze nem teljesen a nulláról indultam mert az órán benn voltam az egész évben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!