Mi tortenik ha megbukok emelt biologia szobelin?
Ha egyszer megpróbáltad az emelt szintet, akkor nem válthatsz vissza közép szintre. Illetve egy teljes évet várnod kell, hogy megismételhesd a vizsgát.
Ha van amivel helyettesítsd (már van valamilyen más vizsgád korábbról) akkor nem veszítesz vele sokat, csak nem kapsz +50 pontot.
"nem felveteli tantargy csak gondoltam osszeszedek tobb pontot es akkor biztosabb hogy felvesznek" - ha nem felvételi tárgy, akkor úgysem kaptad volna meg érte a többletpontokat (az ilyesmivel nem árt azért tisztában lenni)
Amúgy igen, a következő érettségi időszakban jelentkezhetsz középszintre. De ha enélkül is kapsz érettségit, akkor felesleges. Ha ez a választható tárgyad, akkor is dönthetsz úgy, hogy választasz más választhatót, nem muszáj pont ezt kijavítanod.
De én elmennék a helyedben, ha nem buksz meg belőle, akkor teljesen mindegy, hány százalék lesz. Kedvesek és segítőkészek szoktak lenni:)
Megbuktam:))
Megyek okjre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!