Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 1 hét múlva lesz a fölvételim,...

1 hét múlva lesz a fölvételim, matematikábol és magyar nyelvből. Mondanátok ojan oldalt ahol online gyakorolhatnám a feledatokat?

Figyelt kérdés
És a megoldás is megvan,hogy leelenőrizhessem magam...
2010. jún. 16. 09:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is tizenéves vagyok, mégis tudok normálisan írni. Ez tehát nem korfüggő.

17F

2010. jún. 16. 09:33
 22/30 anonim ***** válasza:
Oké,igazad van, rosszul fogalmaztam. A kisebbek, 12-15-16 év körülieknél figyeltem meg. Kérdező! Ha nem akarsz külön írni, nekem jó lenne egy naplózott beszélgetés is, amit nem szégyenlsz, nincsenek benne olyan infók. Persze ez csak egy kérés, hogy esetleg. Engem nagyon érdekel ez a téma.
2010. jún. 16. 09:35
 23/30 anonim ***** válasza:
13%

Amúgy a kérdésre miért nem tudtok válaszolni?

Igen szarul ír és? Nem a véleményeteket kérdezte, hanem felvételi feladatokat keres.

Olvasni azért tudtok?

Nekem is van egy ismerősöm, aki szarul ír neten, máshol pedig előveszi a jó helyresíró énjét.

Ezt úgy hívják, hogy magánéleti stílus. Középiskolában tananyag. Ha nem tanultátok meg, akkor nem tudom mit pattogtok.

2010. jún. 16. 09:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert jobbat nem tudunk mondani, mint amit belinkelt valamelyik válaszoló, ugyanazt meg minek mondjuk el mégegyszer. A magánéleti stílus pedig nem abból áll, hogy sutba dobom az összes helyesírási szabályt, hanem abból, hogy nem barokk körmondatokban fogalmazok. Persze mindenkinek mások az igényei.
2010. jún. 16. 09:40
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
09:33 úgy látom, van még remény, hogy 10 év múlva is lesz, aki beszéli a magyar nyelvet, köszönjük :)
2010. jún. 16. 09:42
 26/30 anonim ***** válasza:
16%

Előtt se mondtál semmit, csak jártatod a szádat és mást fikázol.

Menj el egy helyesírási fórumra, ha mindenáron a nyelvvel akarsz foglalkozni.

Minek írsz egy kérdésbe, amibe nem vagy kompetens?

Én se megyek a biológiai kérdésekbe pofázni, mert egyrészt nem értek hozzá, másrészt a kérdező nem a véleményemet kérdezte. Szimpla szövegértés.

A magánéleti stílusban pedig úgy ír valaki, ahogy akar. Még sem tanultad meg, bár ezen nincs is mit tanulni.

2010. jún. 16. 09:44
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Most vitázhatnánk ezen, de igazából ennyi erővel minden stílusban úgy írsz, ahogy akarsz. A helyesírásról egyik stílus leírásában sincs szó... Kettőnk közül nem én nem tanultam meg, és bocsáss már meg, hogy érdekel a téma. Nekem jó a helyesírásom, de naponta kapom, hogy milyen rohadt mázlista vagyok, miközben a 8.-asok panaszkodnak, hogy nem sikerül a tollbamondás. Hát látom, nem véletlen.
2010. jún. 16. 09:50
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne akarj felvételizni ilyen helyesírással... Fölvételi nincs, csak felvételi, és az olyan szót LY-sal írjuk.. Úristen... És ilyen ember akar továbbtanulni... Eszem f@szom megáll...
2010. jún. 16. 12:24
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát lehet,hogy valami speces szakiskolába felvételi :D
2010. jún. 16. 12:55
 30/30 A kérdező kommentje:
Drága rosszakaróim,a felvételim nagyon jól sikerült,és felvettek az egészségügyire,ugyh bekaphatjátok tövig!!!!!
2010. aug. 12. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!