Ha lemaradtam az érettségim megtekintéséről mikor nézhetem meg?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna bemennem suliba hogy megnézzem az emelt angol érettségim eredményét de elfelejtettem, mikor és hol tudnám megnézni?2018. jún. 6. 09:48
1/7 anonim válasza:
Hívd fel a kormányhivatalt, én is ezt tettem az előbb :) Megmondták az eredményt. A tel.szám ott van a levélben, amiben az időpontokról értesítettek.
2/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, de hogyan lehetett ezt elfelejteni?! :O
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy hogy csak angolból emelteztem és mikor ránéztem a dátumokra akkor az agyam természetesnek vette hogy csak a közepes(mai) időpont ami kell nekem xd
2018. jún. 6. 13:57
4/7 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket de azt mondták ők ezt nem tudják megmondani, legközelebb az eredményhirdetésen tudhatom meg az eredményt. Azt is kérdezték hogy honnan szereztem ezt az infót de nem volt pofám benyögni hogy gyiken xd
2018. jún. 6. 16:05
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a sulid mivel ha középsulin keresztül jelentkeztél érettségizni akkor a feladatlapodat kiküldik az iskoládnak.
6/7 anonim válasza:
A vizsgáknak van egy lebonyolítási rendje, amit az intézményeknek be kell tartani és tartatni.
Az iskolák nem a vizsgázó ellen vannak, de ők csak egy napot biztosíthatnak a megtekintésre, mert előfordulhat hogy a megtekintést követő napon a vizsga elnöke elviszi a dolgozatokat, és megnézi.
Aki nem tud menni, általában meghatalmazással hozzátartozója is megnézheti az eredményt. Esetleg az iskolában a KH/ érettségire megbízott személy megmutathatja más napon, ha úgy dönt, de más napon nem köteles megmutatni.
Illetve a megtekintésen kívül van más dolga is az iskolában dolgozóknak :)
Remélem jól sikerült az érettségid, és az osztás napján nem fogsz csalódni az eredményben.
Egy iskolatitkár
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, már hétfőn megkaptam az érettségim, és büszke vagyok rá :D
2018. jún. 27. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!