Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha valakinek nem sikerül az...

Ha valakinek nem sikerül az államvizsgája mikor mehet újra? Ha nem tudod a tételt az autómatikus egyes?

Figyelt kérdés
Van egy tétel, amit képtelan vagyok megtanulni. Ha az kihúzom tuti egyes lesz. Beszámít még a szakdoga jegyem (egyik 4 másik 5)(álítólag a szigoraltok is). Két szakos vagyok, tehát 2 tételsorom is van. Ha másik szakom tételét tudom, kaphatok még végeleges jegynek 1-est?
2010. jún. 15. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindegyiken át kell elvileg menned legalább kettessel. Ha megbuksz, akkor következő alkalom, ami elvileg fél év múlva lesz. De biztosat az egyetemed Vizsgaszabályzatában találsz.

Amúgy egy kalappal.

2010. jún. 15. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy két szakos vagy, azt hogy érted, tehát két szakos tanár, vagy olyan két szakos, hogy a két diplomádnak semmi köze egymáshoz, mert akkor szerintem nem számít.
2010. jún. 15. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocs, ez egy kérdés volt.
2010. jún. 15. 23:39
 4/8 A kérdező kommentje:
tanár szakos vagyok
2010. jún. 15. 23:41
 5/8 A kérdező kommentje:
hát a Vizsgaszabályzatvban tuti benne van, de én holnap vizsgázok, inkább mást olvasgatok....
2010. jún. 15. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Oké, ha holnap vizsgázol, és egy tétel van csak, amit nem tudsz, akkor ezt tényleg próbáld meg bemagolni, feltéve, ha a többit tényleg érted, így nagy baj nem lehet.
2010. jún. 15. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, akkor nem azt húzod. Ha nincs szerencséd, akkor viszlát télen!
2010. jún. 16. 17:05
 8/8 A kérdező kommentje:
képzeljétek el, pont kihúztam azt az egyet, de 4-est kaptam :)
2010. jún. 16. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!