Ha valakinek nem sikerül az államvizsgája mikor mehet újra? Ha nem tudod a tételt az autómatikus egyes?
Figyelt kérdés
Van egy tétel, amit képtelan vagyok megtanulni. Ha az kihúzom tuti egyes lesz. Beszámít még a szakdoga jegyem (egyik 4 másik 5)(álítólag a szigoraltok is). Két szakos vagyok, tehát 2 tételsorom is van. Ha másik szakom tételét tudom, kaphatok még végeleges jegynek 1-est?2010. jún. 15. 23:29
1/8 anonim válasza:
Mindegyiken át kell elvileg menned legalább kettessel. Ha megbuksz, akkor következő alkalom, ami elvileg fél év múlva lesz. De biztosat az egyetemed Vizsgaszabályzatában találsz.
Amúgy egy kalappal.
2/8 anonim válasza:
Azt, hogy két szakos vagy, azt hogy érted, tehát két szakos tanár, vagy olyan két szakos, hogy a két diplomádnak semmi köze egymáshoz, mert akkor szerintem nem számít.
4/8 A kérdező kommentje:
tanár szakos vagyok
2010. jún. 15. 23:41
5/8 A kérdező kommentje:
hát a Vizsgaszabályzatvban tuti benne van, de én holnap vizsgázok, inkább mást olvasgatok....
2010. jún. 15. 23:42
6/8 anonim válasza:
Oké, ha holnap vizsgázol, és egy tétel van csak, amit nem tudsz, akkor ezt tényleg próbáld meg bemagolni, feltéve, ha a többit tényleg érted, így nagy baj nem lehet.
7/8 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor nem azt húzod. Ha nincs szerencséd, akkor viszlát télen!
8/8 A kérdező kommentje:
képzeljétek el, pont kihúztam azt az egyet, de 4-est kaptam :)
2010. jún. 16. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!