Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Na, aki már volt megnézni,...

Na, aki már volt megnézni, hogy sikerült a biosz és kémia emelt?

Figyelt kérdés

Nekem biosz 91, d eegy pontért fellebbezek.

A kémiám pedig 76, ott kb 3 pontért éri meg fellebbeznem.

2018. jún. 5. 10:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom itt milyen zsenik vannak nekem biosz 60% lett kémiám 69% és egy 45 pontos szóbelivel simán felvesznek DE FOK -ra . itt mindenki SOTE-re készül vagy nem értem hogy valakinek mi a problémája a 80 meg 90% os emelttel, meg hogy minek van úgy beszarva a szóbelitől ha írásbelin ennyit írtatok akkor nyilván nem azért mert nem tudjátok az anyagot és gyakorlatilag itt csak leírod egy lapra a tudásodat.. Ennyi..

Ha meg nem vesznek fel SOTE-ra mész máshova ahol alacsonyabb a pinthatár a Debreceni egyetem is éppen olyan erős mint bármelyik másik. De egyébként meg ennyi ponttal szerintem az embernek nincs félnivalója...

2018. jún. 7. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!