Ki mennyire izgul, mit vár a holnapi érettségi megtekintéstől?
Figyelt kérdés
Én már nagyon félek.2018. jún. 4. 18:45
1/8 FPS210 válasza:
hát nagyon izgulok, remélem jó lesz...
főleg hogy 16 vagyok, és nem írtam érettségit xD
2/8 anonim válasza:
Én semennyire, a tanítványaim már annál inkább, de nincs igazán rá okuk valószínűleg.
3/8 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok az emelt bioszra és kémiára, hogy van-e még esélyem. A többi annyira nem érdekel.
Mindenkinek sok szerencsét a szóbelikhez! :)
4/8 anonim válasza:
Nekem is az emelt kémia és biosz miatt van görcsben a gyomrom :D
5/8 A kérdező kommentje:
Én az emelt töritől félek nagyon. Sok sikert neked is .
2018. jún. 4. 20:38
6/8 anonim válasza:
Én szerdán megyek megnézni. A magyart és a matekot tudom már nagyjából, persze attól még várom azokat is. Igazából a töri miatt izgulok. Hiába tettem csak közepet, a tesztet elrontottam és úgy érzem, hogy nem lesz meg az ötös. Persze, szóbelivel még felhúzhatom, csak bosszant, mert nagyon sokat tanultam az írásbelire.
7/8 anonim válasza:
Èn is nagyon félek.
Emelt angol miatt izgulok nagyon.
8/8 anonim válasza:
Én már nagyon ideges vagyok a holnapi nap miatt. 5-ből három tantárgy eredményét már tudom, mert a jófej tanáraim megsúgták, és azok nagyon jól sikerültek. Zsákbamacska még a matek és a töri...ahh
Kitartást és sok sikert kívánok minden most érettségizőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!