Kirughatnak az iskolabol ha videora vettem egy verekedest?
Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 21:32
3/9 anonim válasza:
Amíg nem tudnak róla, addig nincs baj, viszont ne nagyon terjeszd, mert akkor komoly bajba kerülhetsz.
4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mar tudnak rola. Kb az egesz varos...
2018. jún. 2. 22:48
6/9 anonim válasza:
Nem csak, hogy kirúghatnak, de a videón szereplők fel is jelenthetnek személyiségi jogok megsértése miatt.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem rúghatnak ki, nem követtél el semmit. Nem te verekedtél.
8/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért pontoztatok le? Igenis fel lehet jelenteni, ha felvesz videóra másokat, azok beleegyezése nélkül. Másrészt pedig ez általában a házirendet is sérti, ezért fegyelmi tárgyalás is indulhat ellene. Itt mindenki akkora jogszakértő, hogy csak pontozgat, de érveket nem hoz?
9/9 anonim válasza:
Házirendet nézd meg, nálunk benne van hogy az iskola területén nem szabad fotózni és videózni engedély nélkül. Szelfiért általában ne szólnak ha nem nagyon beazonosítható a hely, vagy ha csak pl a házit lefotózzák a táblán és osztálycsoportba teszik, de voltak akikkel levetettek már fotót. Ki azért nem rúgnak, de ha feltetted vhova a videót töröld le. Főleg hogy verekedésnél utánajárnak kik vettek benne részt meg ki látta, ha mindenki tudja hogy te fel is vetted téged is "kihallgatnak" majd miatta. De a kirúgásnak nincs sok esélye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!