Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meglehet tanulni 40 tételt...

Meglehet tanulni 40 tételt egy hét alatt földrajz szóbelire?

Figyelt kérdés

Egy nap alatt 6 tételt kellene megtanulnom és majdnem mindegyik 2 oldalas :S

Nem vagyok valami szorgalmas :S

Az írásbelim pedig 75% lett és csak 5 pontot kellene vesztenem h még 5-ös legyek :D

2010. jún. 15. 18:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Simán. Sajnos gimiben nem készítenek fel arra,hogyan tanulj rövid idő alatt sokat, de egyetemen majd gyorsan rájössz, ha esetleg továbbtanulsz. Nálam a max.16 tétel volt egy nap alatt anatómiából. Földrajzból 65 oldal, de nem kellett minden kis információ, csak a lényeg és nem én sem tartozom a szorgalmasabbak közé. :)
2010. jún. 17. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Simán meg lehet tanulni. Két oldal egy semmi. Ha belegondolok a szigorlataimba...
2010. jún. 17. 18:04
 13/13 anonim válasza:
Igen! Nekem 7 nap alatt 80 tételt kell....államvizsgára. Már csak 34 van vissza és 3 nap...gondolhatod.
2010. jún. 17. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!