Orvosisok, nektek milyen volt a gólyatábor?
Figyelt kérdés
Elsősorban a szegedi, a debreceni és a pécsi orvosik gólyatábora érdekelne, de SOTE-sokat is szívesen meghallgatok. Azt olvastam, hogy ezek azért annyira nem durvulnak el, mint máshol, és tényleg megéri elmenni. Mesélnétek?2018. máj. 30. 21:21
11/19 anonim válasza:
Ennek a 2009-es beszámolónak a vége kegyetlen :D
Ha minden igaz és nem rontom el baromira a szóbeliket, akkor SZOTE-s leszek szeptembertől, hát kíváncsi leszek :D :D
12/19 A kérdező kommentje:
Azon a beszámolón én is kiakadtam. Lehet találkozunk :D
2018. jún. 2. 13:39
13/19 anonim válasza:
Te is azt jelölted első helyen?
14/19 A kérdező kommentje:
Igen. Az írásbelijeim viszonylag jók lettek. Illegális, de nekünk már volt egy "előbetekintés", és nem írnám le a százalékokat, hogy véletlenül se buktassam le magam. De annyit elárulok, hogyha a szóbelit nem rontom el, és nem emelkedik 430 fölé a ponthatár, valószínűleg bent vagyok. :)
2018. jún. 2. 17:11
15/19 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen bűncselekmény dolog :D
Nekem is jók lettek az érettségik szerencsére, sőt:D
Remélem találkozunk Szegeden :)
16/19 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=HR10-L-1eLo
Tavaly SZOTE gólyatábor dióhéjban, ha esetleg még nem láttátok :)
17/19 anonim válasza:
Én láttam, köszi. Mondjuk ez semmi :)
Nem gond, gimiben úgysem voltam az az extrovertált, bulizós típus, majd egyetemen kibontakozom!😄
19/19 A kérdező kommentje:
Én is láttam a kisfilmet, meg egyik osztálytársammal voltunk az EEB táborban, ott mutatták a srácok az indulót is többek között :D Ott nyilván a sok kiskorú miatt nem lehetett semmi durva, de nekem így is átjött ez a Szotés “életérzés”... azóta érzem, hogy ez tényleg nekem való hely. Sokszor ez motivál a tanulásban is. Én is remélem, hogy találkozunk Szegeden! ;)
2018. jún. 2. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!