Szóbeli érettségin vannak kamerák?

én írásbelin se láttam/hallottam.
viszont vannak felügyelőtanárok.

Maradj már, tényleg beteg voltam pár napja engedtek ki a kórházból. . .gerincműtét után sztem nem nagyon tudok úgy ugrálni sőt még feküdni is fájdalmas..nemhogy tanulni.
Hetekig ugyanúgy feküdni aztán tanuljak közben nem? azt sem tudod miről beszélsz(N) Ha meg csak hülyeséget tudsz hoozzászólni akkor inkább köszi de nem kérek belőled nah pá "édesem"

Kamerákról nem tudok, viszont bent lesznek vagy 7-en (a tanárgyakat akik tanították az mind, elnök, meg aki be van osztva -mi esetünkben az ig.helyettes lesz...).
Egy tanács, amit fogadj meg kérlek!!! NE PUSKÁZZ!!! NE VIGYÉL BE SEMMIT a szöveggyűjteményeden és az atlaszodon kívül (bár nem tudom most, hogy szöveggyűjteményt adnak-e vagy te viszel magaddal).
Nem éri meg!!! Érettségin nem hiszem, hogy meg lehet bukni, még akkor sem, ha nem tanultál, mert segíteni fognak, kiszednek belőled annyit, hogy a 10% meglegyen.
Komolyan, felejtsd el!!!

1. Az, hogy a szóbelin (egyáltalán bárhol az iskolában) kamerák lennének, több mint bolondság!
2. Az érettségin puskázni fizikailag lehetetlen, hol akarsz elrejteni és kilapozni 80 tételt?
3. Az érettségin puskázni nem is érdemes, mert 3-4-5 pontot nem elérni kb 1 az ezerhez, ennél nem nagyobb a bukási arány.
4. Az írásbeli és a szóbeli között műtöttek? Mert ha előtte, akkor már az írásbelire se tudtál volna elmenni. Hogy a kettő között lett hirtelen szükséged műtétre, az meg igen különleges szerencsétlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!