Szerintetek melyik középiskolába vennének fel? Többi lent
Figyelt kérdés
Jelenleg 16 éves vagyok középiskolába 9. be jártam ebben az évben és személyes okokból magántanuló lettem. Nem jött be és Budapestre kollégiumba szeretnék jelentkezni 9. osztályba. A 8. félévi bizim átlaga 3.6 lett és a központi írásbeli pedig 31 pont magyar és 23 pont matek. Az lenne a kérdés hogy most mennyire tudnák bekerülni jövőre középiskolába Budapesten + kollégiumba is, mivel messze lakok. Kérlek normális válaszokat írjatok.2018. máj. 30. 02:57
1/3 anonim válasza:
Akkor normális helyre tedd a kérdésed!
2/3 anonim válasza:
Hát, ezzel az eredménnyel nem hiszem, hogy sok helyre kellenél, már bocsánat. :( Meg eleve nem mindegy, melyik kerületben keresel iskolát. Én azt tudom neked ajánlani, hogy írd meg újra a központi felvételit (lehetőleg 70 pont körülire), és az alapján keress iskolát. Bár a gimnáziumok nem hiszem, hogy felvesznek, mert 16 éves vagy, már nem vagy tanköteles. Esti gimi + OKJ nem lenne opció?
A kollégiumról meg csak annyit tudok mondani, hogy nem olyan sok iskolának van saját kollégiuma, a férőhelyek pedig végesek, de próba szerencse. :)
3/3 anonim válasza:
Szakgimibe elég ez az eredmény. Meg kellene nézned a budapesti sulik közül melyik érdekelne? aztán megérdeklődni melyiknek van kolesza. majd az igazgatóval felvenni a kapcsolatot felvesz e. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!