Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szegedi Egyetemen gépészmérnök...

Szegedi Egyetemen gépészmérnök szakon kell fizikát tanulni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 16:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

5-ös: köszönöm.

8-as: egészségedre. Kár volt leírnod ezt a kisregényt, de nem tudod a helyzet hátterét, úgyhogy elmesélem: utazás közben merült fel a kérdés, ahol az oldalak betöltése nem megy olyan könnyen, mint ahogy azt szeretnénk. Egyszerűbbnek bizonyult ide kiírni, de elnézést, ha ezzel elrontottam vagy megnehezítettem a napod.

Másrészt, kinek mi a triviális. Nyilván tudnék olyan témákat feldobni, ami nekem teljesen egyértelmű, neked viszont nem az, és én fognám a fejem, hogy ugyan miért nem esik ez le neked. Viszont nem teszem, mert nem tudhat mindenki mindent, nem ugyanúgy van összerakva mindenki.

Harmadrészt, nem én akarok gépészmérnökire menni, ne aggódj. Sőt, aki agyában eredetileg felmerült a kérdés, ő sem. Egyszerűen kíváncsiak voltunk.

2018. máj. 29. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
#10: gyanítom az is dettó ugyanez. Legalábbis az alap...
2018. máj. 29. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:
persze :D tananyagban nem sok különbség van :D
2018. máj. 29. 17:24
 14/14 xpeterx1995x ***** válasza:

Ez nem az a szak ahol ezt kibekkelnéd...

Nem Szegedi Egyetem, de nálunk:

Első félévben Ált.Géptan(ami szinte fizika)

Második félévben: Statika,Általános fizika1.

3.:Fiz2,Sziltan,Gépelemek(Kötődik a sziltanhoz),áramlástan

4.dinamika (plusz mechaszigó),Gép2

5.Elektro...

Illetve a többi tárgy is kötődik valamilyen szinten a fizikához...Gondolom ott is ugyanúgy vannak ezek a tárgyak lehet nem ilyen sorrendbe, de hogy lesznek az 100%

2018. máj. 31. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!