Szegedi egyeteemisták! Meddig marad Török Márk?
Ki tudja :D
Sok mindent hallani amúgy sok helyről. Verőemberekről mondjuk konkrétan még nem hallottam, de nem elképzelhetetlen.
Amúgy meg fél! Ez 100%. Gondoljatok bele. Elvégzi az egyetemet. Megkapja a diplomát. Mit fog csinálni szerencsétlen? Sehova sem kell majd. Miért? Mert az önéletrajzába mit ír be? 15 évig jártam erre a szakra? Na elgondolkozik a munkaadó, hogy mi fene, inkább felvesz olyat aki a 3,5,5,6 év a megszabotton belül vagy 1-2 félév csússzással végezte el. Hiszen, ha írsz egy önéletrajzod beleírod, hogy 2010-2017 SOTE.
Szóval ő ezzel elcseszte az életét. :) De ő tudja. Ezzel nyugdíjat se fog kapni, hiszen ez nem bejelentett munka, ha jól tudom, de ha rosszul akkor sry. :)
Óh, nem hinném, hogy éppen a nyugdíjra lesz majd bármi gondja :D
Azok alapján, amiket hallottam, nem kevés pénzre tesz szert.
Ugyan nem vagyok szegedi, de két dolog a távolból is egyértelmű:
1. a történetben az egyetem vezetése a leghülyébb, mert már ki kellett volna b'szniuk onnan;
2. attól nem kell félteni, hogy szegénykének nem lenne a HÖK után munkája, mert a politikusvilág tárt karokkal várja az ilyen semmirekellő alakokat.
Valakinek nyilván érdeke ebben a pozícióban tartani, de kinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!