Mit tegyek ha már az öngyilkosság határán vagyok a suli miatt?
Pszichológusnak semmi értelme az esetedben, az csak jobban tönkretesz. Abszolút nem céljuk hogy meggyógyítsanak, egy zombit varázsolnak belőled aki náluk szórja a pénzt.
Szedd össze magad. Ülj le egy csendes helyen és gondolkozz, elmélkedj. Sportolj, takaríts magad körül, mindjárt jobb lesz a közérzeted.
Utána vesd rá magad a tanulásra, a célkitűzésed látom megvan, ezt már nem kell keresni, fókuszálj a megoldásra (ezt mi nem tudhatjuk, bármennyire is fáj vagy rossz).
23 évesen meg még nagyon fiatal vagy, emiatt se aggódj. Idő mint a tenger. Hajrá!
Hát nem tudom, ugye nem jogásznak tanulsz? vagy orvosnak?
Őszintén annyi értelmes más dolgot lehet csinálni az életben és én is csak az egyetem elvégzése után jöttem rá, hogy kár volt szenvednem érte.
Alapvetően pénzt kell tudni keresni, azt kellene kitalálnod, hogy ezt mivel is tudnál! És igen sajnos én is úgy éreztem belehalok megölöm magam, ha nem lesz diplomám, de a megszerzése után nem tudtam vele sok pénzt keresni és elkezdtem azon gondolkozni, hogy mit lehetne mást csinálni. Évekig fájt az egész, de aztán lett családom, saját gyerekem és most nem érdekel az egész, hogy így alakult. Meghalni egy diplomáért nagyon kár lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!