Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van köztetek pszichológia...

Hosszúhajú kérdése:

Van köztetek pszichológia szakos? Vagy esetleg orvostanhallgató?

Figyelt kérdés
Tanítják, vagy ajánlott irodalom, vagy téma nálatok Lévay Anikó "Borderline személyiségzavarom van" című könyve, vagy Kneszl Beáta Én, a megbélyegzett című könyve?

2018. máj. 24. 00:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsőéves orvostanhallgató vagyok, és egyikről sem hallottam még. Idén volt pszichológiánk, de nem valami komoly.
2018. máj. 24. 01:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Orvostanhallgató vagyok én is, és nem tananyag. Amúgy se szoktak ilyen önéletrajzi jellegű könyvek lenni a kötelezőek között.
2018. máj. 24. 02:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#1 melyik egyetemen van elsőben pszichológia?
2018. máj. 24. 03:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsőéves vagyok pszichológián, nekünk se volt egyik könyv se, és szerintem nem is nagyon lesz (maximum említés szintjén). Mondjuk első évben még nagyon alapozunk, kifejezetten személyiségzavarokról se tanultunk, csak említés szintjén jött fel néhány, később (vagy mesteren) már biztos komolyabban benne leszünk a témában. De én nem hiszem, hogy kötelező irodalom lenne bármelyik könyv is... Ajánlott talán, meg azt is el tudom képzelni, hogy a tanár megjegyzi, hogy "ezzel a témával foglalkozik ez a könyv, érdemes elolvasnia annak, akit érdekel".
2018. máj. 24. 05:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus vagyok, az előbbi ajánlott irodalom volt klinikain, az utóbbiról nem hallottam.
2018. máj. 24. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ötödik éve vagyok pszichológia szakon, de még egyik könyvről sem hallottam, sem a képzésen, sem azon kívül informális keretek közt.

Miért kérdezed?

2018. máj. 24. 12:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
# 3 Szeged
2018. máj. 24. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 köszi, csak azért kérdem mert nálunk nincs (talán 3. Évben van neuropszicho) és meglepett. (Pécs)
2018. máj. 25. 03:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is lesz még elméletileg harmadévben valami komolyabb pszichológiánk. Ez most csak ilyen ápolástani ismeretekkel ömlesztett valami volt, nagy értelme nincs. :D (bár a vizsga belőle azért ehhez képest no comment, könnyebbet vártunk)
2018. máj. 25. 15:40
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenki válaszát! :)

azért kérdeztem, mert olvastam az elsőt - Lévay Anikótól és nagyon megtetszett, és mivel én is borderline vagyok, az jutott eszembe, milyen jó ötlet lenne ha a leendő pszichológusok is tanulhatnának belőle - nagyon átfogó könyv. - úgy látom a tanárok is jó ötletnek találtak, örülök hogy bejött! :)

2018. máj. 26. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!