Megfogok így bukni az érettségim?
Nos, nem sikerült a legjobban a német emelt érettségim (40% lesz kb) és már lehetetlen felhúzni 60%-ra. Tavaly előrehozottan megcsináltam a középszintet 72%-ra. Vagyis ez egy szintemelő volt. Ha nem megyek be a szóbelire akkor megbukok vagy mi? Mert elvileg meglesz az 5 tantárgyból az érettségim (magyar-közép, matek-közép, töri-közép, német-közép, közgáz-emelt).
Köszönöm a válaszokat előre is!
Ha nem mész az emelt szóbelire akkor az bukás abból a tantárgyból de ettől függetlenül lesz érettségi bizonyítványod.
Én a helyedben bárhogy is sikerült az írásbelid (hivatalos eredményed nincs a megérzéseid meg nem biztosak) bemennék szóbelizni, hogy szokd a stesszhelyzetet.
Elég csak 45%-ra felhúznod a német emelt érettségidet és kapsz 50 pluszpontot! (Feltéve ha benne van a választható tantárgyakban, de ez a szakodtól es az iskolától függ) (Vagy kevesebbet, mert ugye a max többletpont 100 lehet, de akkoris ki tudod maxolni a többletpontokat).
Tudom, hogy írtad, hogy a nyelvvizsga volt a cél, de pár 'potyapont' bármikor jól jöhet.
Köszi :D
Tudod, csak nem akartam, hogy baj legyen abból, hogy nem megyek el.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!