Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha úgy iratkoztam be kresz...

Ha úgy iratkoztam be kresz tanfolyamra hogy suliba járok akkor el kell engedniük a tanfolyamra?

Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Miért kellene?

2018. máj. 23. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. máj. 23. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
:D én is úgy jártam kreszre, hogy suliba is jártam. Csak a suli délelőtt van, míg a kresz délután. Ráadásul most jön a nyàri szünet is.. nem értelek
2018. máj. 23. 11:07
 4/6 A kérdező kommentje:
mert nem mindennap érek rá és mult héten már elkezdődött plusz nyári gyakszim is van
2018. máj. 23. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. Én sem értem, hogy ez az elképzelés egyáltalán honnan jön neked.
2018. máj. 23. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. Vizsgákra szerintem elengednek, mert abba nincsen túl nagy beleszólásod, hogy mikorra kapj időpontot, főleg, hogy rengeteget kellett várni rá... Nálunk ez úgy működött, hogy az autósiskolában kellett kérni igazolást és akkor azt kellett bemutatni az iskolában, elfogadták. Viszont az órákra nem lehetett elkéretőzni sehogyan sem. Ezt neked kell úgy alakítanod, hogy meg tudd oldani a kettőt egyszerre. Szerintem a kresz tanfolyam az még nem vészes, mert általában esténként is vannak (én pl. 5-8-ig jártam), bár nem tudom, hogy a gyakorlatod milyen, mikor van stb. Nekem inkább a vezetés volt problémás, mert egy másik városban kellett vizsgázom, így ott is gyakoroltunk és mivel 3-ig, fél 4-ig suliban voltam olyankor már nem indult el az oktató, mert akkor már későn értünk volna haza. Úgyhogy gondold végig, hogy mikor érsz rá, mikor fér bele az idődbe és akkor arra az időszakra kell időzíteni a tanfolyamot.
2018. máj. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!