Létezik, hogy 2 hét alatt meglehet szerezni a jogosìtvànyt?
Esélytelen, főleg ha így kezded, hogy "nem vagyok vele tisztában de lesz 2 hét szabim".
Ott a KRESZ, még ha online is nyomod, akkor is legalább 1 hét. Hacsak tényleg nem reggeltől estig ülsz előtte, becsületesen átnézve, de akkor is legalább 2-3 nap.
Aztán ki tudja mikor adnak be vizsgára. Jelentkezel, rögtön 2-3 heteket igazolnak vissza, főleg így nyáron.
És csak KRESZ után mehetsz oktatót választani a legtöbb helyen (úgy tudom van ahol az alap forgolódást már előtte is engedik). Az oktatók meg be vannak táblázva, általában ha levizsgázik 1-1 emberük, akkor tudnak vállalni. Rögtön 1-2-3 heteket mondanak ők is. Aztán meg jó ha 2-3 alkalommal tudsz vezetni.
Ráadásul a vezetés sem úgy megy, hogy beülök és 3 nap alatt letolom. Ahogy előttem írták, sajnos el-el csipegetnek az órákból, elég pár perc, annyi idő alatt beleférne plusz 1-2 parkolás, stb. És ha még nem is vezetett valaki, akkor az alap órák nagyjából arra mennek el, hogy a kocsi kezelését tanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!