Hogyan tudnék amerikában altatóorvosként elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy kell hozzá nyelvtanulás, de ahhoz az is kell, hogy amerikában végezzem el az egyetemet, vagy azt elég Mo-n? Milyen tárgyak kellenek hozzá? Az angoltudással nyilvánvalóan tisztában vagyok. Mivel elég fiatal vagyok szerintem még minden esélyem meg van rá. Ált.isk./L2018. máj. 15. 20:21
1/3 anonim válasza:
Ahhoz, hogy Amerikában bármilyen orvosi állást kapj, kiemelkedőnek kell lenned a szakterületeden. Szóval első körben feküdj neki a nyelvtanulásnak, majd az orvosi egyetemnek. Hogy külföldi egyetemre bejuss, már 16-18 évesen tökéletes nyelvtudással kell rendelkezned, és nagyon nagyon jónak lenned a felvételi tárgyakból.
2/3 anonim válasza:
Magyarországon végzett orvosként nagyon nehéz lesz elhelyezkedned az USA-ban. Egyrészt a nyelvtudás, másrészt a technikai tudás, harmadrészt a kulturális különbségek miatt. Ezeket 25-28 évesen már nagyon nehéz pótolni.
Célszerű kimenned tanulni, ami persze elég borsos játék lesz. Viszont vigasztaljon, hogy nekem volt orvos ismerősöm (nem tudom pontosan milyen orvos, de a műtőben szabdalta a betegeket), neki első évben $250.000 volt a bruttója.
A jelenlegi állás szerint (ki tudja mi lesz 10-20 év múlva) könnyen el tudsz helyezkedni nyugat európában, ha beszéled az ország nyelvét.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha valakinek van még valami egyéb infója, nyugodtan írhat. A nyelvtudással nem lesz gond, hála Istennek az nagyon könnyen megy.
2018. máj. 15. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!